ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР СЕТА В

СЕТА В – автомобилни застраховки Пловдив

Нашият застрахователен брокер СЕТА В издава полици на различни Застрахователи – ДЗИ, Булстрад, Уника, Армеец, Олимпик, ОЗК, Дженерали, Асет Иншурънс, Лев Инс. Предлагаме застраховки за автомобила – Гражданска отговорност и Автокаско (Каско), Авто Асистънс, както и консултации и съвети относно настъпили Застрахователни събития. Ние ще ви дадем най-добрата оферта за вашия автомобил, така че да се чувствате сигурни и напълно защитени по време на път. Гарантираме коректно отношение относно всички предлагани застраховки Пловдив.

Разчитайте на СЕТА В при застраховане на своя автомобил. Открийте ни на адрес бул. “Васил Априлов” 43, Пловдив или в ГТП Ивана 2013.”

Застраховка Автокаско от Сета В. Застраховки Пловдивв ГТП Ивана 2013

Предлагаме пълно или частично Автокаско към всички застрахователни компании, с които работим. Застраховка Автокaско се прави по желание на клиента, няма задължителен характер като Гражданската отговорност. Осигурява пълна или частична защита на МПС (леки и товарни автомобили, ремаркета или полуремаркета – за застраховки Пловдив) на следните рискове: природни бедствия, пожар, кражба (грабеж), ПТП, злоумишлени действия от трети лица. Според вида на застраховката Автокаско, тя може да покрива всички тези рискове или само определена част от тях. Много от застрахователите предлагат и допълнителни покрития като: умишлен палеж, взрив на автомобили или дори покритие на гумите.

Как се формира цената?

Премията на застраховка Автокаско зависи най-вече от вида и техническите характеристики на МПС, както и от марката. Цената на Автокаското се определя индивидуално и се взимат под внимание следните параметри – териториалния обхват, начина на плащане (еднократни или на вноски), имали ли сте щети преди това и изплащани ли са ви вече такива.

Изисквания за изплащане на щети:

Талон за извършен технически преглед на превозното средство; свидетелството за регистрация на МПС; валидна застрахователната полица;
свидетелство за управление на водача, заявление за изплащане на щети; документ, доказващ настъпило събитие.

Какви документи ви трябват?

  • Талон от преминат годишен технически преглед;
  • Предложение с попълнените данни на собственика и превозното средство;
  • фактура (ако автомобилът е нов).
Застраховка Авто Асистънс от Сета В, в ГТП Ивана 2013

Застраховка Авто Асистънс (Помощ на пътя) предлага денонощна помощ на авариралия автомобил и пътниците в него. Така си осигурявате спокойствие за цяла година, а в случай на настъпил инцидент, получавате бърза и навременна реакция, денонощна техническа помощ и адекватно съдействие при транспортиране на пътниците.
Изискванията на различните застрахователни компании са различни, но обикновено срокът на застрахователната полица важи в рамките на една година. Предлагаме варианти на застраховка Авто Асистънс за България и Европа. Всяка застраховка покрива различни рискове, като: ремонт на пътя при техническа повреда или ПТП, репатриране на застрахования; медицинско транспортиране; разходи за настаняване и др.

Застраховка на местата в МПС от Сета В, застраховки Пловдив

Застраховка Злополука на местата в МПС е напълно доброволна и важи за водача и пътниците във всички видове МПС. Застраховат се всички места – на водача и пътниците в автомобила срещу минимална премия. Застрахователната премия (сума) се договаря между Застрахователя и Застраховащия, като тя е еднаква за всички пътнически места в превозното средство.
В комбинация със задължителната гражданска отговорност и доброволно Каско, застраховка Злополука на местата в МПС дава пълна защита на вас, пътниците и превозното средство. Покрива следните рискове: смърт от злополука, трайна загуба на трудоспособност или временна нетрудоспособност, медицински разноски.

Предяваване на претенции по застрахователно събитие, СЕТА В , ГТП Ивана 2013 в Пловдив

При нас може да предвявите претенция относно настъпило застрахователно събитие. Ние ставаме придружител при завеждане на Вашата щета по Автокаско или Гражданска отговорност, което включва окомплектоване на документи и съвет при възстановяване на МПС-то.

Свързване със сервиз СЕТА В, ГТП Ивана 2013 в Пловдив

Осигуряваме сервизна услуга по ваше желание. В зависимост от увреждане на Вашето МПС, ние ще Ви предложим възстановяване на нанесените щети. Партнираме си с най-добрите сервизи в град Пловдив.

Юридически консултации по застрахователно събитие, СЕТА В, Пловдив

При нас ще получите насоки в спорни ситуации, както юридическа консултация, така и сведения за всички изменения в Закона за Движения по пътищата, Наредба за документите и реда за съставянето им при ПТП.

Доставка на застрахователна полица до адрес, Застраховки Пловдив отСЕТА В

Ние можем да Ви доставим застрахователната полица до Вашия точен адрес в рамките на град Пловдив.