Ивана 2013 ЕООД – вашият доверен партньор

ГТП Пловдив, пункт за технически прегледи Ивана 2013

ГТП Пловдив – Ивана 2013

Ние сме специализирани в извършването на годишни технически прегледи (ГТП) на: леки и товарни автомобили, ремаркета и полуремаркета, автобуси. Други дейности, с които се занимаваме, са CEMT прегледи на товарни автомобили и ремаркета, първоначална регистрация на АГУ и заверка на тахографи.

Предоставяме опцията за договаряне на преференциални условия и цени за корпоративни клиенти. На всички физически лица, запазили час за Годишен технически преглед през онлайн формата на сайта ни, даваме специална отстъпка.

За ваше улеснение сме осигурили възможността да заплатите Данък МПС на място, в ГТП Пловдив – Ивана 2013. Използваме системата за разплащане Easypay, с която бързо и лесно се осъществяват плащания на данъци и такси. Може да се възползвате от тази услуга и ще спестите от разхождане до местно гише за плащане.

Застраховане

За да сте сигурни и спокойни на пътя, ние предлагаме и застраховки за автомобила ви. Може да направите своята Гражданска отговорност или Автокаско при нас. За целта разполагаме със собствен застрахователен брокер СЕТА-В, който ще ви предложи най-добрата оферта за автомобила ви. Погрижили сме се да предоставим пълния пакет от услуги за вашето превозно средство на едно място. Ние ценим вашето време и го пестим. Удобството за клиента е на първо място, а ние го съчетаваме с коректно отношение и загриженост.

Нашият екип

Стилян Варсанов - Управител на ГТП Ивана 2013

Стелиян Варсанов

Управител
Председател на Комисия за ГТП в ГТП Ивана 2013 - Ивайло Костадинов

Ивайло Костадинов

Председател на Комисия за ГТП
Председател на Комисия за ГТП в ГТП Ивана 2013, Теодор Костадинов

Теодор Костадинов

Председател на Комисия за ГТП

Защо да изберете нас?

  • Използваме специализирана техника при извършването на ГТП, за максимална точност на измерванията
  • Пълен пакет застраховки за вашия атомобил – Гражданска отговорност, Автокаско, Автоасистанс
  • Обстоен преглед на газовата уредба на автомобила, за вашето спокойствие и сигурност

Опит и умения

Годишни технически прегледи - 10 г.
Застраховане - 6 г.
Регистрация на АГУ - 4 г.